Η ηλεκτρονική τιμολόγηση στο διαδίκτυο: πρόσβαση από παντού

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση στο διαδίκτυο: πρόσβαση από παντού

Τώρα που η ηλεκτρονική τιμολόγηση είναι πλέον πραγματικότητα, πολλές επιχειρήσεις έρχονται αντιμέτωπες με ένα πρόβλημα. Πώς μπορούν όλοι οι πωλητές, όλοι οι τεχνίτες ή όλοι οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης να έχουν πρόσβαση στο εμπορικό πρόγραμμα και να εκδίδουν τιμολόγια ακόμη κι αν βρίσκονται μακριά από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας;

Ας υποθέσουμε ότι μιλάμε για μια εταιρία που στέλνει πωλητές σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Οι πωλητές χρειάζεται να έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν τιμολόγια σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκονται.

Ας σκεφτούμε μια εταιρία που έχει τεχνικούς που επισκευάζουν συσκευές στο χώρο του πελάτη. Οι τεχνικοί θα πρέπει να μπορούν να εκδώσουν τιμολόγια όπου κι αν βρίσκονται και να μπορούν να τα δώσουν στον πελάτη.

Έστω ότι ένας δικηγόρος αναλαμβάνει υποθέσεις σε δύο ή τρεις διαφορετικούς νομούς της Ελλάδας. Πώς θα μπορεί να εκδίδει νόμιμα τιμολόγια σε όλους τους πελάτες του;

Τα συνηθισμένα προγράμματα εμπορικής διαχείρισης δυστυχώς σε περιορίζουν και σου επιτρέπουν να τα εγκαταστήσεις σε έναν υπολογιστή και να τα χρησιμοποιείς μόνο από το χώρο της επιχείρησης.

Την απάντηση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το εμπορικό πρόγραμμα EMBLEM. Το EMBLEM σας δίνει τη δυνατότητα να εκδίδετε τιμολόγια όπου κι αν βρίσκεστε και να τα στέλνετε στους πελάτες σας. Δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το EMBLEM είναι ένα εμπορικό πρόγραμμα που λειτουργεί μέσω διαδικτύου δίνοντας έτσι πρόσβαση στους χρήστες όπου κι αν βρίσκονται. Ο κάθε χρήστης κάνει είσοδο στο δικό του λογαριασμό χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του κι έτσι μπορεί να εκδίδει τιμολόγια από όποιο μέρος κι αν βρίσκεται. Το πρόγραμμα μπορεί να συνδεθεί με την πλατφόρμα MyData της ΑΑΔΕ χρησιμοποιώντας τους δικούς σας μοναδικούς κωδικούς κι έτσι, μπορείτε να εκδίδετε νόμιμα τιμολόγια όπου κι αν είστε.

Πρόσβαση στο λογαριασμό μπορούν να έχουν πολλοί χρήστες, αρκεί να γνωρίζουν τους κωδικούς πρόσβασης, κι έτσι είναι εφικτό οι πωλητές μιας επιχείρησης να εκδίδουν τιμολόγια σε πελάτες ακόμη κι αν βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας.

Το EMBLEM είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση όπου κι αν βρίσκεστε και από όποια mobile συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή ή laptop προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε.

Αυτή η νέα επαναστατική μέθοδος ηλεκτρονικής τιμολόγησης φαίνεται να προσελκύει όλο και περισσότερους χρήστες που την προτιμούν λόγω της πρακτικότητας και της χρηστικότητάς της.

Μη σας αγχώνει το νέο σύστημα ηλεκτρονικής τιμολόγησης που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2021. Το EMBLEM  βρίσκεται εδώ για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και οι ειδικοί του www.tameiakasistimata.gr θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε σας βήμα και θα προτείνουν τη βέλτιστη λύση για τις απαιτήσεις της δικής σας επιχείρησης.